Cursuri Gratis Online

1 . ACCEPTAREA CONDITIILOR

www.cursurigratisonline.ro este un site in ideea de a facilita accesul la formare profesionala tuturor celor interesati.
Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul site-ului, denumit in continuare "Administrator", fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Aceste schimbari urmeaza a fi efective din momentul publicarii lor pe site. Va recomandam citirea acestor termeni de utilizare inainte de fiecare utilizare a site-ului.
Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii accepta, de facto, termenii de utilizare descrisi in continuare.In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, Utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea site-ului.

2. DESCRIEREA SERVICIILOR

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul www.cursurigratisonline.ro ofera Utilizatorilor acces gratuit la cursuri de calificare, perfectionare sau specializare, desfasurate online .
Administratorul depune toate eforturile pentru a oferi informatii corecte, competente si complete si nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune produse ca urmare a folosirii informatiilor de pe site-ul www.cursurigratisonline.ro ; folosirea acestor informatii revine exclusiv in sarcina Utilizatorului care poarta intreaga responsabilitate pentru actiunile sale precum si pentru rezultatele obtinute.

3. CE ESTE UN SERVICIU ELECTRONIC?

In cadrul site-ului www.cursurigratisonline.ro , un serviciu electronic reprezinta un serviciu sau o resursa oferita prin Internet cu scopul de a imbunatati accesul la formarea profesionala de lunga durata.

Exista doua tipuri de servicii electronice oferite de www.cursurigratisonline.ro:
- servicii de informare, care asigura Utilizatorului acces usor si eficient la informatii, facilitand consultarea suporturilor de curs;
- servicii de comunicare interactiva ("Contact si asistenta",), care permit un mai bun contact cu Utilizatorul si cu alti factori interesati, asigurand mecanisme de feedback, cu scopul de a modela proiectele, politicile si activitatile www.cursurigratisonline.ro

4. NEANGAJAREA RASPUNDERII

www.cursurigratisonline.ro intretine acest sit cu scopul de a inlesni accesul public la formarea profesionala de lunga durata. Administratorul depune eforturi pentru ca aceste informatii sa fie corecte si oferite la timp. Daca sunt semnalate erori, Administratorul va incerca corectarea acestora. Cu toate acestea, www.cursurigratisonline.ro nu isi asuma nici o raspundere cu privire la informatia de pe acest site.
Informatia oferita nu este in mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata;poate contine legaturi web spre alte site-uri aspura continutului carora www.cursurigratisonline.ro nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.
Administratorul nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu isi asuma nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii informatiilor publicate sau existente pe site.
Utilizatorii vor folosi informatiile furnizate in cadrul sitului pe propria raspundere, iar in cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate, Utilizatorii accepta ca Administratorul va fi absolvit de orice raspundere.
Notiunea de neangajare a raspunderii nu se rasfrange si asupra obligatiei www.cursurigratisonline.ro de a respecta legislatia in vigoare si nu poate exclude obligatiile www.cursurigratisonline.ro impuse de lege.

5. REGULI GENERALE

Administratorul site-ului declara urmatoarele:
- va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului site-ului;
- va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de alta natura) pentru buna functionare a site-ului; cu toate acestea, pot exista intreruperi in functionare, sau imposibilitati de accesare de catre Utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp, din orice motive;
- pe masura aparitiei unor situatii noi de orice natura ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica conditiile si termenii de utilizare,care vor fi efective din momentul publicarii lor pe site.
- nu este raspunzator pentru incidentele sau intarzierile survenite ca urmare a defectiunilor tehnice aparute la furnizorii serviciilor ce intermediaza accesul Utilizatorilor la site (provideri de internet, furnizori de conexiuni permanente sau de tip dial-up, operatori de telefonie fixa sau mobila, etc), incidente ce pot cauza timpi mari de acces, conexiune la internet instabila sau discontinua.
- nu i se pot imputa si nu poate fi facut raspunzator in nici o circumstanta pentru eventualele daune sau neajunsuri pe care incidentele tehnice le pot aduce utilizatorilor site-ului.
- administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre Utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motiv tehnic sau comercial.

6. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Reproducerea materialelor de pe site este autorizata, cu mentionarea sursei si in limitele prevazute de legislatia drepturilor de autor si a drepturilor conexe in vigoare. In cazul in care este nevoie de obtinerea unui acord prealabil in vederea reproducerii materialelor de pe site, obligatia de a obtine acest acord anuleaza autorizatia mai sus mentionata. Restrictia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicata acolo unde este cazul.

7. INFORMATII PERSONALE

Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea Adminstratorului de a il/o contacta.
Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail.
Cursuri Gratis Online va pastra confidentialitatea acestor informatii.
Unele informatii solicitate prin intermediul sitului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.

8. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Site-ul poate contine legaturi web sau trimiteri catre alte site-uri considerate utile de Cursuri Gratis Online, in ceea ce priveste continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul ori indrumarea Cursuri Gratis Online. In cazul utilizarii acestor legaturi web sau trimiteri, se vor aplica termenii si conditiile de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.
Cursuri Gratis Online nu poate garanta si/sau controla actualitatea si/sau exactitatea informatiilor prezente pe site-urile partenere, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

9. INCHEIEREA ACORDULUI

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a Utilizatorului. Aceste schimbari urmeaza a fi efective din momentul publicarii lor pe site. Va recomandam citirea acestor termeni de utilizare inainte
In cazuri exceptionale, Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.