Inapoi la Managementul Proiectelor Europene

Autoritatile pentru gestionarea Instrumentelor Structurale (IS)

Autoritatea de Management: o autoritate publica sau un organism public sau privat national, regional sau local desemnat de statul membru pentru gestionarea programului operational.

Autoritatea de Certificare: o autoritate publica sau un organism public sau privat national, regional sau local desemnat de statul membru pentru certificarea cheltuielilor si cererilor de plata înainte de trimiterea acestora la Comisie.

Autoritatea de audit: o autoritate publica sau un organism public sau privat national, regional sau local, independent de autoritatea de gestiune si de autoritatea de certificare din punct de vedere functional, desemnat de statul membru pentru fiecare program operational si însarcinat cu verificarea functionarii eficiente a sistemului de gestiune si de control.

precedenta<............>urmatoarea
Cursul ofera informatii cu privire la modul de implementare, administrare, organizare si desfasurare al proiectelor finantate din fonduri europene si alte surse de finantare nebambursabila.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul managementului proiectelor finantate din fonduri europene si alte surse de finantare nebambursabila, fara taxa de participare.