Inapoi la Achizitii Publice

Estimarea valorii contractului atribuit prin organizarea unui concurs de solutii

Valoarea estimata care trebuie luata în considerare se determina astfel:
a) daca concursul de solutii este organizat ca o procedura independenta, atunci valoarea estimata include valoarea tuturor premiilor/sumelor care urmeaza a fi acordate concurentilor, inclusiv valoarea estimata a contractului de servicii care ar putea fi încheiat ulterior, conform prevederilor art. 122 lit. h) (negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare) sau art. 252 lit. i) (contractul sectorial) din ordonanta de urgenta, în cazul în care autoritatea contractanta nu a exclus aceasta posibilitate în anuntul de participare la concurs;
b) daca concursul de solutii este organizat ca parte a unei proceduri de atribuire a unui contract de servicii, atunci valoarea estimata luata în considerare este valoarea estimata a contractului de servicii respectiv, în care se include valoarea eventualelor premii/sume care urmeaza a fi acordate concurentilor.

precedenta<............>urmatoarea

Cursul ofera informatii cu privire la modul de derulare a achizitiilor publice efectuate cu ocazia derularii proiectelor finantate din fonduri europene.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul accesarii fondurilor europene si alte surse de finantare nebambursabila, fara taxa de participare.