Inapoi la Achizitii Publice

Estimarea valorii contractului de lucrari

Cazul 1: Autoritatea contractanta pune la dispozitia executantului materiale, utilaje, echipamente tehnologice necesare executiei lucrarilor.
Valoarea estimata a acestui contract de lucrari se calculeaza prin includerea atât a costului lucrarii care urmeaza sa fie executata, cât si valoarea totala a facilitatilor oferite de catre autoritatea contractanta.

Cazul 2: Autoritatea contractanta achizitioneaza un ansamblu de lucrari care presupune si furnizarea de echipamente, instalatii, utilaje sau alte dotari.
Valoarea estimata a acestui contract de lucrari se determina avându-se în vedere valoarea totala a întregului ansamblu de lucrari.

Cazul 3: Autoritatea contractanta îsi propune sa achizitioneze lucrari, dar defalcate pe loturi.
Autoritatea contractanta va cumpara lucrarile prin atribuirea mai multor contracte de lucrari distincte pentru fiecare lot în parte.
Valoarea estimata a acestui contract trebuie determinata prin însumarea valorii tuturor loturilor.
Cazul 3.1: Autoritatea contractanta îsi propune sa achizitioneze lucrari, dar defalcate pe loturi utilizând procedura "cerere de oferte".

precedenta<............>urmatoarea

Cursul ofera informatii cu privire la modul de derulare a achizitiilor publice efectuate cu ocazia derularii proiectelor finantate din fonduri europene.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul accesarii fondurilor europene si alte surse de finantare nebambursabila, fara taxa de participare.