Inapoi la Achizitii Publice

Reguli de estimare a valorii contractului de achizitie publica

Autoritatea contractanta are obligatia de a estima valoarea contractului de achizitie publica pe baza calcularii si însumarii tuturor sumelor platibile pentru îndeplinirea contractului respectiv, fara taxa pe valoarea adaugata, luând în considerare orice forme de optiuni si, în masura în care acestea pot fi anticipate la momentul estimarii, orice eventuale suplimentari sau majorari ale valorii contractului.
Valoarea estimata a contractului de achizitie publica trebuie sa fie determinata înainte de initierea procedurii de atribuire a contractului respectiv. Aceasta valoare trebuie sa fie valabila la momentul transmiterii spre publicare a anuntului de participare sau, în cazul în care procedura de atribuire nu presupune publicarea unui astfel de anunt, la momentul transmiterii invitatiei de participare.

precedenta<............>urmatoarea

Cursul ofera informatii cu privire la modul de derulare a achizitiilor publice efectuate cu ocazia derularii proiectelor finantate din fonduri europene.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul accesarii fondurilor europene si alte surse de finantare nebambursabila, fara taxa de participare.