Inapoi la Pregatire acces la institutii Europene EPSO

Absolventii in anii terminali

O îmbunatatire semnificativa în noul sistem este ca asa-numita "amanarea datei", ceea ce înseamna ca data pâna la care un candidat trebuia sa îndeplineasca toate criteriile de eligibilitate, mai ales ca poseda o diploma sau o calificare, a fost mutat la o data specificata mai târziu de termenul limita de aplicare.
Acest lucru este valabil pentru cea mai mare parte a examenelor de Administratori si Lingvisti si eventual, pentru alte profile, de asemenea. Cu toate acestea, verificati întotdeauna aceasta cerinta în anuntul de concurs pentru a va asigura ca va sunt eligibile pentru examen.
Un exemplu practic. EPSO anunta un examen martie 2013. Schimbarea inseamna ca, daca sunteti un student care a absolvit si va asteptati sa primiti diploma în iunie 2013, dar examenul, în cazul în care este o pre-conditie o diploma universitara, iar aplicatia are termen limita în luna aprilie, ai putea aplica în continuare atâta timp cât diploma este obtinuta la data specificata. Motivul din spatele acestei schimbari este de a oferi absolventilor din anii terminali posibilitatea de a aplica în ultimul an de studii, si are ca scop extinderea sferei de candidati- un mare pas înainte.

precedenta<............>urmatoarea
Cursul ofera informatii cu privire la modul de derulare al ocuparii posturilor din institutiile europene.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te pregatii in vederea accesului la posturile din institutiile europene, fara taxa de participare.