Inapoi la Pregatire acces la institutii Europene EPSO

Aplicatii Multiple

O abordare generala adoptata de multi candidati este de a aplica pentru toate competitiile în care sunt eligibili, astfel crescând sansele lor. Aceasta este de fapt o strategie foarte recomandat desi ar trebui sa fie foarte atenti sa nu aplicati pentru doua examene în paralel, care sunt reciproc excluse si nici nu ar trebui sa va creati doua conturi (profile) pe site-ul EPSO, deoarece acest lucru va duce la descalificarea din concurs.
Aceste norme sunt de obicei indicate în anuntul de concurs si sunt limitate la sub-profile de un anumit examen: un concurs de Administrator (AD5) în ciclul anual poate avea 4-5 domenii precum administratia publica, drept, economie, audit, finante si Statistica, unde candidatilor li se solicita sa alege doar una dintre aceste optiuni. Exceptand riscul de a fi descalificat de la ambele concursuri, este de asemenea imposibil punct de vedere tehnic sa alegi doua domenii, în acelasi timp, având în vedere caracteristicile formularul de cerere on-line. In cazul în care ma îndoiesc ca s-ar putea rula aplicatii paralele pentru diferite concursuri (de exemplu, un examen AD si un examen de specialitate), mai bine sa ceara acordul EPSO decât sa piarda pe ambele conturi de aplicatii.

precedenta
Cursul ofera informatii cu privire la modul de derulare al ocuparii posturilor din institutiile europene.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te pregatii in vederea accesului la posturile din institutiile europene, fara taxa de participare.