Inapoi la Paza si Stingerea Incendiilor

Pregatirea salariatilor

Pregatirea salariatilor din institutiile publice si operatorii economici se realizeaza prin instructaje si antrenamente de avertizare, alarmare, evacuare, adapostire si prim ajutor, in functie de tipurile de risc la care sunt expusi. Categoriile de instructaje, principiile, modalitatile, cerintele si conditiile organizarii activitatii de instruire sunt stabilite prin Ordinul ministrului administratiei si internelor nr.712/2005, modificat si completat prin Ordinul ministrului administratiei si internelor nr.786/2005.
Populatia se instruieste prin participarea la exercitiile de alarmare publica, aplicatiile si exercitiile de specialitate, prin intermediul mass-media si prin actiunile derulate de organizatiile neguvernamentale, potrivit specificului acestora.

precedenta<............>urmatoarea
Cursul ofera informatii cu privire la modul de administrare al activitatii de paza si protectie impotriva incendiilor intr-o unitate economica.
Echipa Cursuri Gratis Online iti ofera posibilitatea de a te perfectiona in domeniul pazei si protectiei impotriva incendiilor, fara taxa de participare.